Service

Vores eksperter i kundeserviceteamet står klar til at hjælpe dig over hele verden. På grund af vores høje grad af egenproduktion leverer vi de fleste reservedele ab lager fra dag til dag eller kan producere dem med korte leveringstider.

Kundeservice

Nabertherm har en veludbygget global kundeservice, så du lokalt kan få kompetent hjælp, hvis det skulle være nødvendigt. Selvfølgelig står vores venlige kundeservicemedarbejdere også gerne til rådighed for en personlig rådgivning. Vores tilbud afrundes med en bred vifte af tjenesteydelser, lige fra kalibrering af termoelementerne over instruktion og ibrugtagning af din nye ovn hen til en ny udmuring af ovnen. Afprøv os gerne!

Tag kontakt til os

Reservedele

Nabertherm lægger stor vægt på en hurtig forsyning med prisbillige reservedele. Intet er værre end at produktionen hos vore kunder står stille. De fleste reservedele forsendes inden for 24 timer. Vi forarbejder kun førsteklasses materiale fra kendte leverandører, som vi pga. vores centrale indkøb og store bestillingsmængder selvfølgelig kan tilbyde til gode konditioner. Nabertherm leverer i dag selvfølgelig også reservedele til meget gamle industriovne. Sig os bare ovnens modelbetegnelse, fabrikationsnummer og byggeår, og du får de rigtige reservedele. Med denne filosofi sikres ydelsesevnen af dit ovnanlæg også efter mange år.

Rekvirer reservedele online

Kunde-testcenter

Hvilken ovn er den rigtige løsning til den specifikke proces? Svaret på dette spørgsmål ligger ikke altid lige for. Derfor har vi etableret et teknikcenter, der er enestående og moderne hvad størrelse og muligheder angår, hvor et repræsentativt udvalg af vore ovne står til rådighed for vore kunder til udførelse af forsøg.

Tag kontakt til os