Succesfuld messe: CERAMITEC (München); Præsentation af de nye produktsortimenter

Ceramitec 2015 var for Nabertherm den ideelle platform til at præsentere et komplet revideret sortiment. På en gennemgående velbesøgt messestand har mange interesserede kunder inden for kunstkeramikken og også den tekniske keramik informeret sig om den nyeste ovnteknik. Vi har med stor glæde præsenteret nyhederne!

Highlightene var på den ene side det nye design og de udvidede funktioner på ovnene til området Arts & Crafts, som sætter nye målestokke i dette segment. Flere informationer til det nye sortiment finder du direkte i det nye katalog Arts & Crafts. På den anden side leverer Nabertherm med en ny generation af controllere en ny ydelsesstærk styring med mange meningsfyldte funktioner. De nye controllere udmærker sig især ved nem programmering (visninger i klartekst, sprogskift, dokumentation via USB, administration på brugerniveau etc.).

Også inden for industriområdet blev der præsenteret mange flere nyheder. Fokus lå især på de forskellige sikkerhedskoncepter til afbinding og på nyheder i området termiske og katalytiske efterbrændere. Også ovnene til industriområdet blev revideret og præsenteret i nyt design. Kataloget kan hentes direkte på vores hjemmeside.