Succesrig messe ACHEMA i Frankfurt am Main - præsentation af nye produktsortimenter

På dette års Achema 2018 i Frankfurt am Main har Nabertherm endnu engang præsenteret sig som værende på forkant inden for laboratorie- og analyseteknik. Mange kunder fandt vejen til vores stand og informerede sig om de nyeste laboratorie- og industriovne.

Nabertherm videreudvikler ikke kun de eksisterende sortimenter kontinuerligt, men arbejder også hele tiden på nye produktserier. Således blev i indeværende år for første gang præsenteret en serie af kompakte og prismæssigt attraktive muffelovne til en maks. temperatur på 1400 °C. De velkendte højtemperaturovne med SiC-opvarmning blev udvidet med en større model med 16 liter indhold. Som yderligere nyhed præsenteredes et kompakt tørreskab med et volumen på 30 liter, som supplerer TR-produktgruppen nedefter. Et særligt highlight er de nye foraskningsovne i serien L..BO. Disse ovne har en integreret efterforbrænding, så de organiske røggasser, der opstår under processen, efterforbrændes og renses.

Fokus i samtalerne på messen lå gentagne gange på, at Nabertherm ved produktionen af ovnene kun anvender isoleringsmaterialer, der er klassificeret som ikke kræftfremkaldende iht. TRGS 905, klasse 1 eller 2. Denne ændring af sortimentet blev allerede realiseret for to år tilbage. Også aktuelt er Nabertherm hermed teknologisk førende inden for ovnbygning.

Alle nyheder præsenteres overskueligt i det nye katalog Laboratorie.